Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ България с награда за отговорен бизнес

10.03.2015   |   Бизнес
 

ЧЕЗ България бе отличена с първа награда в категория „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд“ в 12-ото издание на Годишните награди за отговорен бизнес 2014 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Компанията спечели наградата за проекта си „Хората на ЧЕЗ са в сърцето на бизнеса“. Тя бе връчена на регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал от зам. министъра на труда и социалната политика Гълъб Донев на официална церемония, състояла се на 25 февруари.

„Това е важна награда и признание, че инвестицията в човешкия капитал си заслужава и се възвръща. Хората са не само актив.Те са двигателят, чрез който компанията постига стратегическите си цели. Наградата  е доказателство, че ЧЕЗ е социално отговорна компания, която инвестира в здраве, спорт, обучение, професионално и кариерно развитие на своите служители, провежда дарителски кампании и развива доброволчески програми, осигурява достойно заплащане на труда и диалог със социалните партньори“, заяви г-н Докладал по време на церемонията.

Тази година в конкурса участваха 77 проекта на 55 компании. Негова основна цел е да популяризира добрите практики на компаниите и да поощри останалите фирми да развиват активна социална политика. Сред критериите за оценка на всеки от тях са каква е конкретната полза за обществото от него, дали е осъществен в партньорство с други организации, степен на ангажираност на служителите на компанията в осъществяването му, новаторство, обществено признание и оценка, ефективност, финансова рентабилност, както и продължителност и последователност на инициативата, коментират организаторите.

Кои са останалите наградени, може да научите тук.
 

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ България   отговорен бизнес   БФБЛ  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...