Powerindustry Bulgaria  

Max Weishaupt представи нова моноблокова горелка WKmono 80 на ISH 2015

25.03.2015   |   Технологии
 

Фирма Max Weishaupt GmbH представи своята нова моноблокова горелка WKmono 80 по време на тазгодишното издание на ISH. Международното изложение за водни и енергийни технологии се проведе от 10 до 14 март във Франкфурт, Германия.

„WK mono 80 предлага широк спектър на мощността, който досега се достигаше единствено от разделни горелки с външни вентилатори. Чрез отпадането на външния вентилатор отпада и въздуховодът, което води до много по-лесен и бърз монтаж” разказаха от компанията.

При разработването на горелката е отделено специално внимание на компактния дизайн. По този начин комбинираната горелка WKmono 80 с мощност 17 MW е с компактна обща дължина от само 1630 mm. Освен това се отличава със своята много добра аеродинамичност, енергоефективност и ниски нива на шум.

Въпреки компактния си дизайн всички компоненти, като смесително устройство, въздушни клапи и горивен автомат, са леснодостъпни. Смесителното устройство в стандартната си дължина може да се приведе в позиция за сервиз вътре в корпуса на горелката без да бъде демонтирано. Удобството на въвеждането в експлоатация на WKmono 80 е осигурено от дигитално меню.

„Редом със смесителното устройство, много други компоненти произхождат от вече доказаните WK горелки. Това е предимство за сервизни специалисти и оператори на горелки при снабдяване и складиране на резервни части, както и по време на обучение и сервиз”, коментираха производителите.

Горивният автомат на Weishaupt гарантира оптимални стойности при изгаряне и лесна употреба. Интегрираният интерфейс позволява трансфера на цялата необходима информация и команди към външни системи за мониторинг.

     
Източник: Max Weishaupt

Ключови думи: моноблокова горелка   Max Weishaupt   WKmono 80   ISH  

Енерджи ревю

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...