Powerindustry Bulgaria  

АЕЦ Козлодуй се включи за седми път в инициативата ''Мениджър за един ден''

25.03.2015   |   Lifestyle
 

На 25 март т. г. АЕЦ “Козлодуй” се включи по традиция в националната инициатива “Мениджър за един ден”. Ръководството на атомната централа даде възможност на ученици от ПГЯЕ “Игор Курчатов” и СОУ “Христо Ботев” (гр. Козлодуй) и от ЕГ “Йоан Екзарх” (гр. Враца) да се включат в работата, като заемат за един ден ръководна позиция.

Велислав Ценов от Езикова гимназия “Йоан Екзарх” зае позицията на изпълнителния директор Димитър Ангелов, а Деяна Тодорова от ПГЯЕ “Игор Курчатов” – на Иван Андреев, заместник изпълнителен директор. Останалите участници в инициативата бяха: Преслав Асенов, Даяна Велчева, Десислава Василева, Теодора Петрова, Деница Каменова, Лидия Левашка и Вероника Вълкова.

Преди да заемат работните си места, младежите бяха приветствани от изпълнителния директор на централата, който изрази увереност, че този ден ще бъде наистина полезен за тях. За учениците бе организиран специален тренинг за придобиване на мениджърски умения.

Гостите посетиха също командната и машинната зала на V блок, където Красимир Маринов, началник на отдел “Контрол и анализ” към Електропроизводство – 2, отговори на техните въпроси.

     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   мениджър за един ден   атомна централа   машинна зала  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...