Powerindustry Bulgaria  

Международна енергийна конференция се проведе в София

04.05.2015   |   Събития
 
Международна конференция за енергетика Energy Risk Balkan се проведе на 28 април т. г. в София, съобщиха от Енерго-Про, с чиято подкрепа е организиран форумът.
 
На конференцията присъстваха представители на ЕВР, ЕСО, Асоциацията на индустриалните консуматори в България, както и български и чуждестранни търговци на електроенергия. Основна тема на събитието бе състоянието на енергийния пазар в България.
 
В дискусията, в която активно участие взеха експертите на Енерго-Про, беше обърнато особено внимание на предстоящата пълна либерализация на пазара и проблемите, които трябва да се решат, за да бъде изграден единен, прозрачен и ликвиден пазар, който осигурява балансирано разпределение на ресурсите в системата. 
 
Участниците в конференцията се обединиха около мнението, че бъдещата енергийна борса ще бъде ключова стъпка за развитието на българския пазар и предпоставка за неговото интегриране с другите европейски пазари.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Energy Risk Balkans   енергийна борса  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...