Powerindustry Bulgaria  

Фотоизложба на ЧЕЗ в подкрепа на опазването на околната среда

17.06.2015   |   Lifestyle
 

От 9 до 23 юни т. г. жителите и гостите на София могат да видят фотоизложбата на ЧЕЗ, подредена на Моста на влюбените до Националния дворец на културата, съобщиха от компанията.

Изложените 58 фотографии са участвали в проведения през май фотоконкурс на ЧЕЗ „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“ и представят опазването на природата като лична и обществено значима кауза.

"За конкурса бяха изпратени над 800 снимки от близо 50 населени места на територията на България, от които журито избра 28 за изложбата, а публиката - останалите 30.

Инициативата „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“ е част от програмата „10 години ЧЕЗ в България“, която през 2015 г. предвижда иницииране и подкрепа на кампании, свързани с  грижата за околната среда, енергийната ефективност, развитието на млади таланти от различни сфери, подобряване на градската среда", допълниха от компанията.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   енергийна ефективност  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...