Powerindustry Bulgaria  

Международен енергиен форум 2015

22.06.2015   |   Събития
 
Научно-техническият съюз на енергетиците в България ще проведе традиционното издание на Международния енергиен форум между 24 и 26 юни т. г. в Международния дом на учените "Ф. Ж. Кюри" в кк "Св. Св. Константин и Елена" - Варна. 
 
В рамките на събитието ще бъдат изнесени пленарни доклади на водещи специалисти в областта на енергетиката в България. Учени, специалисти и представители на енергийни предприятия и държавни институции ще дискутират развитието на сектора, проблемите пред него и ще предложат стратегически решения. Участие ще вземат представители на държавни институции, ЕСО, НЕК, КЕВР, АУЕР и Мини Марица-изток.
 
Основни теми на форума са: топло- и ядрена енергетика, топло- и газоснабдяване, електроенергетика, възможности за използване на ВЕИ, рационално използване на енергията и др.
 
Международният енергиен форум 2015 се организира от НТСЕБ съвместно с Министерство на енергетиката, Националната електрическа компания, Федерацията на научно-техническите съюзи, Техническия университет в София, Техническия университет във Варна, Техническия университет в Русе, Комисията за енергийно и водно регулиране, Агенцията за устойчиво енергийно развитие, Браншовата камара за светодиодни технологии и осветление и Българския национален комитет по осветление под патронажа на министъра на енергетиката Теменужка Петкова.
     
Източник: НТСЕБ; снимка: Съюз на учените в България

Ключови думи: НТСЕБ   Международен енергиен форум   НЕК   ЕСО   АУЕР   Теменужка Петкова  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...