Powerindustry Bulgaria  

Проведе се среща между кметовете от Софийска област и ЧЕЗ

24.06.2015   |   Събития
 

Кметовете от София област и ръководствата на компаниите от Групата на ЧЕЗ в България обсъдиха предизвикателствата при осигуряване на надеждно електрозахранване в района и необходимостта от спешни инвестиции за подобряване на сигурността на електроразпределителната мрежа.

На територията на София област ЧЕЗ стопанисва 1420 трафопоста и обслужва близо 200 хил. битови и 20 хил. стопански клиенти. Домакини на събитието, инициирано от ЧЕЗ, бяха областният управител Росица Иванова и зам. областният управител Емил Атанасов.
 
"Въпреки че инвестиционният план на ЧЕЗ е съобразен с конкретните нужди на общините, компанията е принудена да извършва само най-неотложните дейности заради несигурната регулаторна среда и промяната на модела за одобрение на инвестициите", споделиха от дружеството.

В рамките на срещата бе представена и новата структура в ЧЕЗ Разпределение България, създадена с цел поддържане на по-добра комуникация с местните власти.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електрозахранване   инвестиции  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...