Powerindustry Bulgaria  

Ученическа практика се проведе в ТЕЦ AES Гълъбово

26.06.2015   |   Кариери
 
За трета поредна година в ТЕЦ AES Гълъбово се проведе практика на ученици от Професионалната гимназия в града, съобщиха от компанията. 
 
Официална церемония за завършване на практиката, в която през тази година взеха участие 8 ученици, се проведе на 23 юни т. г. На събитието присъства директорката на Професионалната гимназия г-жа Цветковска и учителката им г-жа Сузи Мустафа, както и главният оперативен директор на AES за България Рой Рийд.
 
"Както и през предходните две години, и през тази интересът към провеждането на практика в най-модерната топлоелектрическа централа в България беше много голям. Стажантите проявиха любознателност, отговорно отношение и дисциплина. Провеждането на ученическа практика в нашата електроцентрала бе високо оценено от страна на ръководството, учителския състав и учениците от Професионалната гимназия в Гълъбово. Гимназията е единствената в страната, която обучава ученици в специалност "Топлоенергетика" и това прави участието на ТЕЦ AES Гълъбово в обучителния процес още по-значимо", споделиха от компанията.
     
Източник: AES

Ключови думи: AES   AES Гълъбово   Ей и Ес Гълъбово   Ей И Ес   ТЕЦ Гълъбово   топлоенергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...