Powerindustry Bulgaria  

Alfa Laval доставя топлообменници за над 10,8 млн. евро на китайско топлофикационно дружество

01.07.2015   |   Реализации
 

Alfa Laval ще достави компактни топлообменници на стойност над 10,8 млн. евро (100 млн. шведски крони) за нуждите на голяма топлофикационна централа в Китай, съобщиха от компанията.

Обществената поръчка обхваща доставка и монтаж на топлообменниците в топлофикационна мрежа, управлявана от едно от най-големите районни топлофикационни дружества в Китай. През зимния сезон мрежата отоплява близо 1 милион домакинства в азиатската държава. Предвижда се поръчката да бъде изпълнена в рамките на настоящата и следващата година.

Компактните топлообменници на Alfa Laval ще изпълняват функцията на прекъсвачи на налягане между топлофикационата централа и топлоснабдителната мрежа. Те ще осигуряват стабилната работа на мрежата, като през тях минава гореща вода под високо налягане.
"Щастлив съм да обявя спечелването на тази голяма поръчка в областта на топлофикацията. Тя потвърждава нашата силна позиция като доставчик на надеждни продукти за специални приложения," коментира Ларс Ренстрьом, президент и главен изпълнителен директор на Alfa Laval.

     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   топлообменници   топлофикационни дружества  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове