Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ провежда профилактика за подобряване на електрозахранването

15.07.2015   |   Бизнес
 

Над 5200 трафопоста на ЧЕЗ ще бъдат проверени и ремонтирани от компанията до края на октомври, а още 1560 изолатора, 5340 кг проводници и 72 стъбла ще бъдат подменени, обявиха от компанията.

Плановата профилактика се извършва с цел подобряване на качеството на електрозахранването. Продължават и ремонтните дейности за подобряване на електрозахранването в Берковица, Белоградчик, Самоков, Кюстендил, Дупница, в кв. Горубляне в столицата, в селата Плана,  Железница, Бистрица, Желява, Бойница.

Кратковременните прекъсвания на електрозахранването за подготовка на съоръженията за работа ще се извършват през нощта, тъй като тогава има най-малко активни потребители, поясняват от ЧЕЗ.

Чрез тези оперативни превключвания се осигурява безопасността на съоръженията, които ще бъдат ремонтирани на следващия ден. Клиентите ще бъдат уведомявани предварително за останалите планирани прекъсвания по време на ремонтите.

Графикът на планираните прекъсвания на електрозахранването в периода на профилактиката ще бъде достъпен на интернет страницата на компанията.

     
Източник: ЧЕЗ; снимка: pixabay.com

Ключови думи: ЧЕЗ   профилактика   електрозахранване  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...