Powerindustry Bulgaria  
TLL Media
TLL Media

ВИФИ България стартира обучителната си програма за фасилити мениджмънт

ВИФИ България стартира тазгодишните си обучения за фасилити мениджмънт. Последните за тази година тридневни курсове ще се проведат на 7, 8 и 9 октомври, както и на 14, 15 и 16 октомври.
 
Компанията, която е част от Стопанската камара на Австрия, от 3 години предлага обучения в сферата на фасилити мениджмънта. Обучителната програма е предназначена за повишаване на квалификацията на практикуващи мениджъри, техни заместници или служители, които искат да имат поглед към цялостното развитие на компанията.
 
"ВИФИ Фасилити обучението е интердисциплинарна концепция за професионалнo управление на сгради, съоръжения и недвижими имущества през целия жизнен цикъл на активите в  отворен формат. Стремим се да представим  едно обширно обучение за въвеждането в многобройните задачи и функции на управлението, от една страна, и  ориентирана към практиката квалификация, от друга. Абсолвентите на този курс са поставени в положение да разпознават оперативните и стратегическите проблеми на мениджмънта, систематично да ги решават чрез използване на придобитите знания и съществено да допринасят за трайното позициониране на своята организация в конкурентната среда на пазара", обясняват от компанията. 
 
Основни теми и акценти в обучението са: Основи на фасилити мениджмънта (CEN TC 348: EN 15221)/ Управленски решения за възлагане на услуги на външни изпълнители/ Управление на офисното пространство/ Поддръжка/ Управление на услугите/ Корпоративно управление на недвижими имоти и фасилити мениджмънт/ Управление на представянето и изпълнението. Ключови индикатори за изпълнението (КПИ)/ Бенчмаркинг/ Компютъризиран интегриран фасилити мениджмънта (КИФМ)/ Практически-ориентиран фасилити мениджмънт (казус).
 
Обучението ще води Деян Кавръков, който притежава над 18 години опит в управлението на имотни портфейли с над 150 хил. кв. м разгъната застроена площ. Той е първият и единствен у нас Почетен член на Кралския институт на упълномощените вещи лица във Великобритания (RICS), Сертифициран международен специалист по имоти, (CIPS), САЩ, Сертифициран тренер по фасилити мениджмънт, WIFI, Австрия, както и носител на редица други международни професионални акредитации и титли.
 
Всеки успешно завършил програмата участник ще получи международен WIFI сертификат.
Повече информация може да намерите в сайта на ВИФИ България или на тел.: +359 2 421 90 47; +359 882 610 389; +359 882 983 666.
     
Източник: WIFI BULGARIA

Ключови думи: WIFI Bulgaria   ВИФИ България   ВИФИ Фасилити обучениет   WIFI сертификат   Деян Кавръков   фасилити мениджмънт  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Интер Експо Център
Последно от Обучения/Семинари
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииЕкспертноПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...