Powerindustry Bulgaria  

Обучението за Сертифициран европейски енергиен мениджър стартира през ноември

Датата, насрочена за старт на сертифициращото обучение "Европейски Енергиен Мениджър", организирано от ВИФИ България, е 19 ноември 2015 г.

"Обучението за Сертифициран Европейски Енергиен Мениджър EUREM (European Energy Manager) е обучителна програма, която съчетава австрийски и немски практики и ноу-хау в сферата на енергийната ефективност", обявиха от офиса на компанията.

"Обучението обхваща 3 основни аспекта по темата: ефективни енергийни технологии; оперативно управление на енергията и енергиен мениджмънт и повишаване на енергийната ефективност и намаляване на разходите за енергия.

Програмата е насочена към всеки, който е персонално ангажиран с енергийните процеси в предприятието (оперативен мениджър, мениджър производство, инженери поддръжка, инженери по процесите и дългогодишни технически ръководители в производствения сектор).

Иновативната концепция на обучението включва както присъствени обучителни модули в удобно за участниците време, така и гъвкаво ангажиране на участниците посредством самостоятелно online-learning, което е възможно благодарение на специално създадената за целите на проекта интерактивна платформа.

Като ключови теми в обучението се оформят: Енергиен мениджмънт, свързан с оценка на мерките за енергийна ефективност и ефикасност на разходите; както и инженерни теми с техническа насоченост, в които се посочват нови методи и технологии, спомагащи за оптимизацията на производството и консумираната енергия.

Обучението изисква от участниците да развият собствена енергийна концепция въз основа на настоящата им практика в компанията и да го представят пред комисия от експерти на ЕУРЕМ.

Ключово предимство на проекта "ЕУРЕМ - Европейски енергиен мениджър” е възможността за официална Европейска сертификация. Всеки успешно завършил програмата участник има възможност да придобие международен Европейски сертификат за Енергиен Мениджър EUREM", допълниха организаторите.

За повече информация и желание за участие, моля, свържете се директно на посочените контакти на ВИФИ България: адрес: ул. Цветна градина 38 (откъм ул. Църноок), 1421 София; тел. +359 (2) 421 90 47; мобилен тел. +359 88 298 36 66 или +359 882 610 389; имейл адрес: desislava.kisyova@wifi-bg.bg или vanya.milanova@wifi-bg.bg.

Подробности за обучението може да научите от страницата на организаторите ВИФИ България, както и сайта на програмата "Европейски Енергиен Мениджър" EUREM.

     
Източник: ВИФИ България

Ключови думи: ВИФИ България   WIFI BULGARIA   EUREM   European Energy Manager  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Обучения/Семинари
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...