Powerindustry Bulgaria  

Валбис Трейд сключи договор за сервизно обслужване на всички оловни акумулаторни батерии Panasonic

06.08.2015   |   Бизнес
 
Валбис Трейд, официален партньор и оторизиран сервиз на Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe, подписа договор за сервизно обслужване на всички оловни акумулаторни батерии Panasonic на територията на България. Така за първи път в България се обслужва международна гаранция за оловни акумулаторни батерии с марката Panasonic, съобщиха от българската компания.
 
Без значение страната и канала на придобиване клиентите получават стандартната 1 година производствена гаранция на всички батерии и допълнителна гаранция от още 2 години за батерии, закупени от официалния сервиз на Panasonic за България - Валбис Трейд.
 
"Спазвайки изключително високо качество на всеки етап от производствения процес, Panasonic има за цел да предостави пълно удовлетворение на клиентите. Високите R & D технологии, използвани в проектирането и производствата на батерии позволява увеличаването на жизнения цикъл на продуктите. Батерии Panasonic са с експлоатационен живот по EUROBAT от 6-9 години, 10-15 години и 15+ години", обясниха от българската компания. 
 
Оловните акумулаторни батерии Panasonic са използвани в системи за резервно захранване и за съхранение на електроенергия, непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), пожароизвестителни и алармени системи, аварийно осветление, сигнализация и комуникация, телекомуникационни системи, системи с постоянен ток, системи за мониторинг и контрол, системи за контрол на процесите и достъпа и др. Тези батерии отговарят на международните стандарти за качество и екологични стандарти, в съответствие с ISO9000 и ISO14000 и OHSAS18001. В допълнение корпусът на VRLA батерии Panasonic е проектиран и отговаря на Vd стандарт и UL стандарт. 
 
"Ако имате проблеми с вашите батерии Panasonic, моля свържете се с Валбис Трейд. Всички Panasonic батерии са гарантирани срещу дефекти в материалите и изработката. За да се направи подробен технически анализ за точната причина, батериите ще бъдат подложени на няколко безплатни процедури на тестове. Така ще се установи причината за повредата и съответно ще Ви бъде издаден констативен протокол придружен с подробен капацитивен тест. Ако се установи отклонение от техническите параметри, дължащо се на повреда в батерията, то ние ще Ви ги заменим (по преценка на Валбис Трейд и Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe)", уточняват от Валбис Трейд.
     
Източник: Валбис Трейд

Ключови думи: Валбис Трейд   Panasonic   акумулаторни батерии   оловни акумулаторни батерии  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...