Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ започва работа по 25 обекта в Западна България - 26.08.2015

26.08.2015   |   Начало»Проекти
 
ЧЕЗ започва изпълнението на 25 инвестиционни обекта в Западна България, в които ще бъдат вложени 917 хил. лв. През август т.г. в Благоевград започва работата по обекти на обща стойност над 210 хил. лв. с цел осигуряване на електрозахранване на приблизително 500 потребители. От дружеството информират, че е започнало изграждането на нов трафопост, който ще захрани 4 жилищни блока. Този проект ще бъде завършен през ноември и е на стойност 179 хил. лв. 
 
Друг от по-големите проекти е реконструкцията на въздушна мрежа ниско напрежение в гр. Априлци, Ловешка област, с изнасяне на електромерни табла на границата на собственост, на стойност 150 хил. лв. С осъществяването му ще се подобри електрозахранването на близо 200 потребители.
 
"През последните десет години ЧЕЗ инвестира 862 млн. лв. за модернизиране и разширяване на мрежите и в подобряване на обслужването. За този период от време компанията е подменила една трета от мрежата си, а технологичните загуби от 17,06% през 2005 г. са се понижили до 11,59%", коментират от компанията.
     
Източник: ЧЕЗ; Снимка: Pixabay

Ключови думи: ЧЕЗ   въздушна мрежа ниско напрежение   електромерни табла  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...