Powerindustry Bulgaria  

Конференция за енергийната сигурност в Югоизточна Европа ще се проведе в София

15.09.2015   |   Предстоящо
 
На 15 и 16 септември т.г. в хотел Балкан Шератон, София ще се проведе конференцията „Енергийна сигурност и енергийна  инфраструктура в Югоизточна Европа“, организирана от Дипломатическия институт при министъра на външните работи и Института за енергиен мениджмънт. 
 
Програмата на конференцията ще се фокусира върху политически, стратегически и оперативни въпроси и е насочена към всички заинтересовани страни – правителствени институции на национално, регионално и европейско ниво, частен сектор, гражданското общество и международни организации и донори, оператори на енергийна инфраструктура. 
 
В рамките на събитието ще се коментират следните въпроси: Какви са потенциалните и съществуващите посегателства и как най-успешно може да се управлява променящата се среда, за да се гарантира максимална защита на енергийната инфраструктура; Съвременните предизвикателства пред управлението на риска на регионално ниво; Казуси от практиката и форми на сътрудничество – какво е необходимо да се промени и как; Ролята на общите европейски решения и отговорността на националните правителства.
 
Участие във форума ще вземат правителствени представители от България и региона на ЮИЕ, Европейската комисия, Енергийната общност, ЕБВР, Световната банка, Евроелектрик, Еврогаз, представители на бизнеса и др.
     
Източник: ИЕМ; Снимка: Pixabay

Ключови думи: ИЕМ   енергийна сигурност   енергиен мениджмънт  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...