Powerindustry Bulgaria  

Над 550 студенти и ученици са преминали през годишните стажантски програми на ЧЕЗ

02.09.2015   |   Бизнес
 
В рамките на последните 7 години общо 550 ученици и студенти са станали стажанти на ЧЕЗ, а от тях 109 са били назначени в Дружеството след приключването на стажа, споделиха от компанията. Само от началото на годината над 112 студенти и ученици са взели участие в Стажантската програма на ЧЕЗ.
 
Основната цел на Стажантската програма е да осигури възможност за професионално и личностно развитие на младите хора. Те се запознават с практическата спецификация и особеностите на бизнеса, което им предоставя възможност за успешно кариерно развитие. Участниците се подбират по документи и интервю, а по време на Програмата всеки стажант работи със специално обучен наставник.
 
ЧЕЗ ежегодно провежда информационни дни във висши училища и професионални гимназии с цел популяризиране на стажантската си програма. Някои от партньорите на дружеството в София са Техническият университет, Колежът по енергетика и електроника, МГУ „Св. Иван Рилски“, ВТУ „Тодор Каблешков“,  Университетът за национално и световно стопанство, както и 13 технически и 6 икономически гимназии от Плевен, Кнежа, София, Горна Малина, Перник, Кюстендил, Благоевград и др.
 
Тази година се организира и конкурсът за студенти от трети и четвърти курс "ЧЕЗ Иноватор за студенти". Студентите ще могат активно да се включат към компанията чрез разработки и предложения, а наградите са 10 стипендии. Стажантите на ЧЕЗ ще могат да се включат и в националния конкурс за есе на тема "Стажът моята първа стъпка в кариерата", който е част от инициативата "Оставам в България". Голямата награда в конкурса е посещение на Европейския парламент в Брюксел.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   стажантска програма   ЧЕЗ иноватор за студенти  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...