Powerindustry Bulgaria  

Генераторни комплекти от MTU Onsite Energy с дизелови двигатели - 07.09.2015

07.09.2015   |   Начало»Технологии
 
Rolls-Royce представи новите генераторни комплекти от MTU Onsite Energy с мощност 80-200 kWe и Mercedes-Benz двигатели. Новите генератори 4R0120 и 6R0120 са с дизелови двигатели на товарни автомобили и автобуси Mercedes-Benz OM924LA и OM926LA съответно, които за пръв път се адаптират за производство на електроенергия. 
 
С тези компактни продукти клиентите на MTU Onsite Energy могат да постигнат по-голяма производителност и надеждност. Генераторните комплекти са с двигатели, оборудвани с електронни системи за гориво в съответствие с EPA Tier 3, нови задни или странични контролни панели и водоустойчива основа и корпус.
 
След приспособяването на дизеловите двигатели за работа извън пътната мрежа бяха проведени тестове за издръжливост по време на работа. В продължение на почти три месеца генераторните комплекти са държани в експлоатация по 24 часа на ден и подлагани на тежко натоварване и атмосферни условия. По време на суровите тестове всеки генератор е подлаган на електрическо натоварване от 0% до 100% на всеки час, както и на температури от -35° C до 24° C.
 
Допълнителна информация за генераторите 4R0120 и 6R0120 може да намерите тук.
     
Източник: Балкан Стар Ритейл

Ключови думи: Балкан Стар Ритейл   Rolls-Royce   MTU Onsite Energy   генераторни комплекти   дизелови двигатели   EPA Tier 3  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...