Powerindustry Bulgaria  

ЕВН България отчете дейността си през изминалото лято

23.09.2015   |   Бизнес
 
ЕВН България Електроразпределение кабелира 30 км въздушни електропроводи в Родопите като част от подготовката за предстоящия зимен сезон, а общата стойност на инвестираните от компанията средства това лято е над 5 млн. лв.
 
Готовността на компанията за зимния сезон бе обсъдена на среща на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министър Николай Николов и областният управител на Пловдив Розалин Петков с регионалния мениджър на ЕВН за България Робърт Дик и ръководството на ЕВН.
 
През изминалото лято ЕВН кабелира общо 14 електропровода, изложени на най-голям атмосферен риск, а за въздушния електропровод, захранващ селата Киселчово и Кремене в един от най-трудните планински участъци, е изградена и нова подземна кабелна линия с дължина 4,1 км. Съгласно законовите изисквания са извършени и 329 км просеки по мрежи средно и ниско напрежение, доставка на оборудване, преглед на специализираната техника, инструменти и осигуряване на необходимия запас от складови наличности и материали.
 
"Освен кабелиране подготовката за зимата включваше и подмяна на електрически стълбове, 100% физически инспекции на електропроводи, електрически уредби, трафопостове и възлови станции във всички области, обслужвани от ЕВН", обясниха от компанията.
     
Източник: ЕВН

Ключови думи: ЕВН България Електроразпредение   въздушни електропроводи   кабелиране   поземна кабелна линия  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...