Powerindustry Bulgaria  

Новият брой на сп. Енерджи ревю ще бъде представен на МТП Пловдив

23.09.2015   |   Бизнес
 
Екипът на списанието на българската енергетика - Енерджи ревю, предлага на вашето внимание най-новия брой на изданието, който ще бъде представен на предстоящия Mеждународен технически панаир в Пловдив от 28 септември до 2 октомври.
 
Фокус на броя е темата "Иновации на пазара на индустриални решения за енергийна ефективност". Рубриката за енергийна ефективност включва и статия, посветена на актуалните тенденции в развитието на вентили и задвижвания за електроцентрали.
 
Разделът за ядрена енергетика разглежда актуализацията на Стратегията за управление на отработеното ядрено гориво и радиоактивни отпадъци до 2030 г. В секция "Топлоенергетика" читателите могат да прочетат повече за регенеративните топлообменни апарати и техните предимства. 
 
Сред другите интересни теми в новия брой са: "Дистанционно наблюдение на ВЕИ системи", "Тенденции в развитието на вятърната енергетика", "Производство на енергия от животински субстрати" и др.
     
Източник: Енерджи Ревю

Ключови думи: Енерджи Ревю   решения за енергийна ефективност  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...