Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ с нов регионален мениджър за България

02.10.2015   |   Бизнес
 
Карел Крал е новият регионален мениджър на ЧЕЗ за България от 1 октомври т. г. , съобщиха от компанията. Той наследява на поста Петър Докладал, който пък поема длъжността регионален мениджър на ЧЕЗ в Турция.
 
Крал има над 20-годишен опит в сферата на финансовите консултации, телекомуникациите, информационните технологии и енергетиката. Работил е в редица международни компании в Румъния, Чехия, Словакия, Унгария и Албания. От 2009 г. той е част от ръководния екип на ЧЕЗ Груп, а от януари 2013 г. е главен финансов директор на ЧЕЗ Груп в Румъния.
 
"Тази година ЧЕЗ отбеляза 10 години работа в България. За това време компанията се утвърди като един от най-големите инвеститори в българската енергетика. Компанията е внесла над 2,5 млрд. лева в икономиката на страната. От тях над 1,7 млрд. лева са постъпили в бюджета под формата на данъци, преки инвестиции и дивиденти, а  862 млн. лева са инвестирани в модернизиране и разширяване на мрежите, в подобряване на обслужването и в производство", отбелязват от ЧЕЗ.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   Карел Крал   Петър Докладал  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...