Powerindustry Bulgaria  

Симатекс стана представител за България на американската Jonell

13.10.2015   |   Бизнес
 
Отскоро Симатекс е официален представител за България на американския производител Jonell, съобщиха за PowerIndustry-Bulgaria.com от компанията. Портфолиото на Jonell включва филтри и филтърни елементи за редица индустриални приложения като производство на нефт и газ, обработка и пренос на природен газ, електропроизводство, рафинерия и нефтохимическа промишленост.
 
"В газовата промишленост ефикасната филтрация е от ключово значение за надеждността и производителността на средствата за обработване на петролни продукти. За производството на газ Jonell предлага продукти за филтиране на твърди и въглеводородни замърсители, предотвратяване на запушвания, премахване на смазочни замърсители и други. Компаниите в областта на обработката и преноса на природен газ пък могат да се възползват от решенията на Jonell за премахване на вода от природен газ и течности от природен газ, защита на молекулярно сито и защита на компресори", разказват от компанията.
 
Jonell има и дългогодишен опит в енергетиката в пряко сътрудничество с електроразпределителни дружества и съоръжения за когенерация. За приложенията за производството на енергия компанията предлага хидравлични и смазочни течности, пречистен горивен газ, системи за пречистване на вода, защита на турбини и генератори.
     
Източник: Симатекс; Снимка: Jonell

Ключови думи: Симатекс   Jonell   филтри   филтърни елементи  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...