Powerindustry Bulgaria  

Над 6600 енергетици са преминали обученията за безопасна работа на Енерго-Про

 
Близо 6600 служители и практиканти на Енерго-Про и фирми подизпълнители са преминали обучение в учебния център по безопасна работа и експлоатация на Енерго-Про Мрежи във Варна, съобщиха от компанията.
 
Учебният център е отворен от 2009 г. и предоставя възможност за повишаване на квалификацията и развиване на практически способности, включително действия при планово и аварийно обслужване, отстраняване на повреди по кабели средно напрежение, аварийно-възстановителни работи, измерване на изолационно съпротивление на трансоформатор и други.
 
Специализираните обучителни модули имат теоретична и практическа част и са насочени към новоназначените електромонтьори. За целите на обучението са изградени учебен трафопост, стоманорешетъчен стълб, зали за обучение по монтаж на кабелни глави и муфи, както и копие на реална електропроводна линия, свалена на 2 метра над земята. Целта е с придобитите умения да се формират навици, които гарантират безопасността при работа по електрически съоръжения, включително оказване на първа помощ на пострадал от електрически ток и обезопасяване на работното място на височина.
 
“С обученията на нашите специалисти ние се стремим да градим не само професионални умения, но и култура на безопасност. Спазването на правилата за безопасна работа по електрическите съоръжения е един от основните критерии за професионализъм“, коментира Николай Николов, член на Управителния съвет на Енерго-Про Мрежи.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про Мрежи   обучение за безопасна работа   електрически съоръжения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...