Powerindustry Bulgaria  

Австрийски фирми търсят международни партньори на Европейската седмица на устойчивата енергия

03.11.2015   |   Предстоящо
 
От 3 до 5 ноември т. г. в конгресния и изложбен център във Виена, Австрия ще се проведе изложение и конгрес Европейска седмица на устойчивата енергия. Очаква се в събитието да вземат участие повече от 400 изложители и над 10 000 посетители от цял свят. 
 
На мащабното изложение ще бъдат обсъдени теми, свързани с устойчивото енергопотребление, и с акцент върху възобновяемите източници, интелигентните градове, интелигентното измерване, съхраняването на енергия и др.
 
В рамките на събитието Advantage Austria организира групово изложение, на което ще бъдат представени значими австрийски фирми и изследователски институции, които търсят международни партньори. Те ще изнесат презентации за най-новите технологии и дейности свързани с т. нар. "интелигентна мрежа". Сред австрийските представители, които ще вземат участие в груповото изложение, са Anyline, Antevorte, BlueSky Energy, Elsta Mosdorfer, Grintec, ms.GIS Informationssysteme, Vorarlberger Kraftwerke, Австрийският технологичен институт и др.
 
Допълнителна информация за дейността на австрийските участници в изложението може да намерите тук.
     
Източник: Advantage Austria

Ключови думи: Advantage Austria   Европейска седмица на устойчивата енергия   устойчиво енергопотребление   интелигентна мрежа  

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...