Powerindustry Bulgaria  

Alfa Laval доставя решения за охлаждане на преобразуватели на енергия

Alfa Laval предлага съвременни решения за охлаждане на трансформатори, токоизправители и електрически устройства чрез високотехнологични топлообменници с компактен дизайн.
 
При трансформаторите решенията на Alfa Laval поддържат ниска температура на маслото при постоянно или върхово електрическо натоварване. Компанията предлага широка гама висококачествени решения за охлаждане на трансформаторно масло с модерни въздушни топлообменници (OFAF) и двустенни пластинчати топлообменници (OFWF). Продуктите са проектирани да са максимално ефективни и в същото време с малки габарити. Охладителите на трансформаторно масло AlfaBlue са леки и компактни, но издържат на тежки експлоатационни условия.
 
За охлаждане на токоизправители Alfa Laval предлага разнообразни решения: въздушни, пластинчати и дифузно споени топлообменници. Топлообменниците AlfaNova с дифузно споени пластини от 100% неръждаема стомана са изключително подходящи за флуидни среди, в които не се съдържа мед, или когато пространството е ограничено и има нужда от компактно решение.
 
Alfa Laval има богат опит и ноу-хау и в охлаждането на честотни преобразуватели. Чрез интегрираните топлообменници на компанията е възможно да се съчетаят компактност и висока ефективност на охлаждането.
     
Източник: Alfa Laval; Снимка: Pixabay

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   трансформатори   токоизправители   честотни преобразуватели   AlfaBlue   AlfaNova  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...