Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про назначи регионален търговски директор за Южна България

26.11.2015   |   Бизнес
 
Енерго-Про Енергийни услуги съобщи, че от ноември има регионален търговски директор в Южна България, базиран в град Пловдив - Костадин Илиев. Назначението е част от статегията на компанията да разширява своята дейност на територията на цялата страна.
 
Костадин Илиев е магистър по икономика, с повече от 20 години професионален опит в сферата на обслужването на клиенти на различни управленски позиции в банковия сектор. Илиев ще ръководи предлагането на продуктовото портфолио на Енерго-Про на пазара по свободно договорени цени на електроенергия в Южна България. 
 
"Развитието на свободния пазар през последните няколко години създаде по-широк хоризонт както на потребителите, които могат да изберат своя доставчик на електроенергия, така и на компаниите, които в конкурентни условия се стремят да предложат на своите клиенти продукти, които в най-голяма степен да отговарят на техните нужди", обясниха от Енерго-Про.
 
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Енерго-Про Енергийни услуги   Костадин Илиев  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...