Powerindustry Bulgaria  

ЕВН България провежда кампания за термографски изследвания

02.12.2015   |   Бизнес
 
Термографски изследвания за идентифициране на местата, водещи до загуби на енергия в имоти и сгради, ще предлага ЕВН България по време на зимните месеци. Услугата ще е достъпна за всички клиенти и ще предоставя подробен доклад с външни инфрачервени снимки на сградата и отоплителните тела.
 
Самото термографско изследване се извършва от специалисти на ЕВН България чрез специализирана инфрачервена камера, която улавя невидимите за човешкото око топлинни потоци и ги преобразува в инфрачервени снимки или термограми. Разпределението на топлината се визуализира в различни цветове според измерените температурни стойности.
 
"Посредством термографското обследване клиентите могат да установят енергийното състояние на външните стени на имота, качеството на изолацията, местата с висока загуба на енергия, както и дефектни връзки по конструкцията", поясняват от ЕВН.
 
Компанията ще предлага термографско обследване в различни варианти включително: външна термография на сграда, външна и вътрешна термография на имот в сграда и термографска диагностика на зони в жилищни и бизнес сгради.
 
Повече информация за услугата може да четете на сайта на ЕВН.
     
Източник: ЕВН

Ключови думи: ЕВН   EVN   термографски изследвания   термограми  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...