Powerindustry Bulgaria  

Правителството обяви конкурс за проучване на нефт и газ в "Блок 1-24 Китка" - 02.12.2015

02.12.2015   |   Начало»Проекти
 
Официално стартира конкурсът за търсене и проучване на нефт и природен газ в "Блок 1-24 Китка", разположен в югоизточната част на Варненска област с площ 704 кв. км. Правителството ще издаде разрешение за проучване с петгодишен срок и право на две продължения от по две години.
 
До 120 дни от датата на обнародване на решението в Официалния вестник на ЕС ще могат да се закупуват конкурсни книжа, а кандидатите ще могат да подават заявленията си за участие до 140-ия ден от обнародването на решението. Оферти ще се приемат до 155-ия ден. Депозитът за участие е 5 хил. лева, съобщиха от правителството.
 
Участниците и техните предложения ще бъдат оценявани според: предлаганите работи програми, средства за опазване на околната среда, бонуси, обучение, притежаваните управленски и финансови възможности. Решението за откриване на конкурса ще бъде обнародвано и в Държавен вестник, на електронната страница на МС и в общините Варна, Белослав, Аврен, Долни Чифлик и Бяла.
     
Източник: МС; Снимка: Pixabay

Ключови думи: нефт   природен газ   Блок 1-24 Китка   конкурс  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...