Powerindustry Bulgaria  

Валбис Трейд ще доставя системи за онлайн мониторинг от Generex

09.12.2015   |   Бизнес
 
Валбис Трейд сключи договор с германската компания Generex, по силата на който добива статута на риселър за територията на България, съобщиха за Powerindustry-Bulgaria.com от компанията. Generex разработва и патентова единствената до този момент система за онлайн мониторинг на батерии с изравняване на подзарядното напрежение на всяка батерия, което увеличава живота им с над 30%.
 
Служителите на Валбис Трейд са преминали и курсове на обучение в Хамбург, Германия, след които могат да сключват директни договори с клиенти за инсталация и наблюдение на батерии, UPS устройства и сензори и датчици.
 
"Клиентите на Валбис Трейд ще могат да разчитат на пълен мониторинг и съпорт, които включват денонощно наблюдение и алармиране по телефона с обаждане, SMS и акустични аларми на място, незабавна реакция при проблем, поетапно включване и изключване на системи и апаратура от разстояние. Валбис Трейд поема и ангажимент да предлага 24-часова поддръжка и мониторинг на системите на клиентите в България, независимо от това кой е осъществил продажбата, както и услуги по внедряване на системата при нови клиенти или развиване на функционалностите при съществуващите", коментираха те.
 
     
Източник: Валбис Трейд

Ключови думи: Валбис Трейд   Valbis Trade   Generex   онлайн мониторинг на батерии   UPS устройства   сензори   датчици  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...