Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ приключи плановата годишна профилактика на съоръженията си

09.12.2015   |   Бизнес
 
Приключи плановата годишна профилактика на съоръженията на ЧЕЗ с цел подобряване на състоянието на съоръженията и спазване на нормативните изисквания за експлоатация и поддържане на мрежата, която започна през май т. г. В рамките на проверките и ремонтните дейности бяха обхванати 5000 трафопоста на компанията.
 
"Чрез извършените дейности качеството на доставяната електроенергия ще бъде подобрено и прекъсванията на електрозахранването ще намалеят“, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.
 
Поддържането на техническата изправност е задължително условие за осигуряване на оптимални експлоатационни качества на съоръженията, които работят в непрекъснат 24-часов режим.  Самата профилактика се състои от подробен преглед и анализ на резултатите от проверките, за да се определят необходимите видове ремонти и техниката, нуждаеща се от рехабилитация или смяна.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   планова профилактика   трафопост  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...