Powerindustry Bulgaria  

Alfa Laval ще провежда отворени образователни курсове за морския отрасъл

Alfa Laval стартира серия от отворени образователни курсове, предназначени да позволят на повече потребители на оборудване за морския отрасъл да се възползват от експертния опит на компанията. Широкоспектърните, клиентски ориентирани обучения, като алтернатива на специализираните курсове за конкретни клиенти, ще се провеждат в офиса на Alfa Laval в Тумба, Швеция, както и на различни места по света, като столицата на Филипините Манила, където близо 500 клиента се обучават всяка година.
 
"За да се осигури както безопасността и оптималната ефективност, така и икономичната поддръжка и експлоатация, е важно клиентите да познават оборудването, с което работят, както и многото фактори, които влияят върху неговото функциониране", обяснява Каролин Карлщедт, мениджър по обученията в Alfa Laval Service.
 
Компанията провежда курсове за морския отрасъл от много години, както в собствени учебни съоръжения, така и на различни други локации по света. В повечето случаи обаче тези курсове са специално пригодени за конкретни клиенти.
 
"Предимство на специализираните курсове за конкретни клиенти е, че са на 100% ангажирани с уникалните предизвикателства пред даден потребител. Отворените курсове, от друга страна, предлагат възможност за обмен на опит с множество други представители на индустрията на сходни позиции", допълва Карлщедт.
 
Отворените курсове ще акцентират върху ключовите проблемни области за собствениците и оператори на плавателни съдове при работа с оборудване от Alfa Laval. Първият курс ще е на тема сепаратори и ще бъде насочен към операторите на съоръжения, техническия екипаж и управителите в морския отрасъл. Той ще се проведе от 23 до 25 февруари 2016 г.
     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   Alfa Laval Service   отворени курсове   морски отрасъл  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...