Powerindustry Bulgaria  

Конкурс за проекти в областите енергийна ефективност и възобновяема енергия

13.06.2016   |   Предстоящо
 
Европейската комисия организира конкурс за проекти за енергийна ефективност, който ще се проведе в рамките на Европейската седмица за устойчива енергия (EUSEW) от 13 до 17 юни т. г. EUSEW се провежда всяка година през месец юни и включва поредица от дейности като конференции, местни събития и конкурси, посветени на изграждането на защитено енергийно бъдеще за Европа.
 
Проектите, които могат да участват в конкурса, трябва да са от сферата на енергийната ефективност или възобновяемата енергия и да са базирани в ЕС, Исландия, Норвегия, Албания, Босна и Херцеговина, Македония, Черна гора, Сърбия, Турция, Израел, Молдова, Швейцария, Фарьорските острови или Украйна. Наградите ще бъдат връчени в четири категории: "Потребители" за действия, които водят до промяна на поведението на отделните потребители на енергия; „Бизнес“ за предприятията с напредничаво мислене; "Публичен сектор" за даващи пример инициативи, водени от държавни и нестопански организации; "Граждани" - награда за проект, който най-добре е уловил общественото въображение.
 
Изпратените проекти трябва да са иновативни и способни да привлекат медиите в ЕС, както и да имат възможност да допринесат за постигането на целите на ЕС в областта на климата и енергетиката. За повече информация и кандидатстване може да посетите сайта на инициативата.
     
Източник: EUSEW

Ключови думи: EUSEW   енергийна ефективност   Европейска седмица за устойчива енергия  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...