Powerindustry Bulgaria  

МААЕ набира проекти по Програмата за техническо сътрудничество

09.03.2016   |   Проекти
 
Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) започна набирането на предложения за национални проекти по Програмата за техническо сътрудничество и публикува изискванията и критериите, на които те трябва да отговарят. Програмата е валидна за програмния цикъл 2018-2019 г. и се осъществява от Департамента по техническо сътрудническо със страните-членки.
 
Агенцията за ядрено регулиране ще приема предложенията за национални проекти на всички заинтересовани институти, учебни и медицински заведения и други организации провеждащи дейности, свързани с използването на ядрена енергия и източници на йонизирани лъчения, като срока за кандидатстване по програмата е 20 април т.г. 
 
"Предложенията ще бъдат разгледани и оценени, а тези, които отговарят най-пълно на критериите на национален проект на МААЕ ще бъдат представени в Международната агенция", съобщават от АЯР.
 
Впоследствие организациите и ведомствата, кандидатствали с одобрените то МААЕ проекти, ще бъдат информирани и за по-нататъшните стъпки, които трябва да предприемат.
     
Източник: АЯР; Снимка: Pixabay

Ключови думи: АЯР   МААЕ   Програма за техническо сътрудничество   ядрена енергия   йонизирани лъчения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...