Powerindustry Bulgaria  

GE Energy Management смени името си на GE Energy Connections

16.03.2016   |   Бизнес
 
GE Energy Management официално прие новото фирмено име GE Energy Connections, съобщи официалният представител на компанията за България ВиВ Изоматик. GE Energy Connections ще обедини направленията "Power Conversion", "Industrial Solutions", както и придобитите след интеграцията с Alstom направления "Grid Solutions" и "Automation & Controls".
 
"Обединени под едно име, нашите продукти и услуги транспортират, преобразуват, автоматизират и оптимизират енергията, за да гарантираме доставката на безопасна, ефективна и надеждна електроенергия", коментират GE.
 
Като част от бъдещото си развитие GE Energy Connections предвижда задълбочаването на отношенията с партньори и клиенти, повишен мащаб и капацитет за пренос и разпределение, както и по-силни партньорства с клиенти на всички отдели на GE. Компанията планира и провеждането на редица анализи на работата и технологичната инфраструктура, които да помогнат в намаляването на непланираните прекъсвания и максималното увеличаване на рентабилността и ефективността.
 
"През 2016 г. ще акцентираме върху постигането на високи експлоатационни резултати. Смятаме да направим това като свържем машини, мрежи и системи в ключови сектори като комуналните услуги, нефтената и газовата промишленост, морския отрасъл, въгледобивната промишленост и възобновяемите източници на енергия", добавиха от GE.
     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   GE   GE Energy Management   GE Energy Connections  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...