Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ България с обновен сайт

06.04.2016   |   Бизнес
 
ЧЕЗ България представи обновения си корпоративен уебсайт с адаптивен дизайн за мобилни устройства.
 
Промените в сайта са извършени с цел оптимизиране на функционалностите за електронни услуги и синтезиране на съдържанието на най-актуалните за клиентите теми, като е взета предвид статистика за посещенията на отделните секции на портала.
 
"От стъпването си в България преди 10 години, ЧЕЗ постоянно инвестира в развитието на уеб базираното и дистанционно обслужване на клиентите. Новият сайт е с подобрена структура и организация на секциите, така че потребителите имат бърз и лесен достъп до актуализираната информация за дейностите и услугите на компанията", обясняват от ЧЕЗ.
 
За изминалата година дружеството е отчело 4 милиона посещения на корпоративния сайт www.cez.bg, 25% от които са регистрирани от мобилни устройства.
 
"Особено полезна за клиентите е възможността да проверят причината за липса на захранване – особено през мобилни устройства, както и персоналния онлайн архив на фактурите", допълниха ЧЕЗ.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   електронни услуги  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...