Powerindustry Bulgaria  

Четири германски фирми представиха опита си на конференцията за енергийно саниране на сгради - 22.06.2016

22.06.2016   |   Начало»Събития
 
Утвърдилите се в Германия успешни модели в сферата на енергийната ефективност бяха представени по време на конференцията "Енергийно саниране на сгради – добри практики от Германия и потенциалът в България", която Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и международната консултантска фирма eclareon проведоха на 21 юни т.г.
 
В рамките на събитието експерти от България очертаха пътя към обновяването на сградния фонд в страната и постигането на почти нулево енергийни сгради, а представители на четирите гостуващи германски фирми – Enetronx, Deutsche Energiesysteme, MTU Onesite Energy и Testo – представиха опита си в област енергийна ефективност. Редица експерти изнесоха презентации на темите "Възможностите за бъдещо развитие на националната програма за енергийна ефективност", "Високоефективни енергоспестяващи сгради", "Опит и концепции за енергийно саниране на многофамилни жилищни сгради в Германия и Източна Европа" и др.
 
На 22 и 23 юни ще бъдат организирани и индивидуални срещи при закрити врати между четирите германски компании и представители на някои от 20-те български участници в конференцията. Планувани са общо 34 делови срещи, на които ще бъдат обсъдени възможностите за партньорство между двете страни.
     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   eclareon   Enetronx   Deutsche Energiesysteme   MTU Onesite Energy   Testo  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...