Powerindustry Bulgaria  

Давид Холдинг представи Bentley OpenUtilities за проектиране и управление на инфраструктурни мрежи за доставка на комунални услуги

20.07.2016   |   Технологии
 
Давид Холдинг представи Bentley OpenUtilities Designer - ново софтуерно десктоп приложение, насочено към моделиране, документиране и управление на активите на инфраструктурни мрежи за доставка на електрическа енергия, газ, вода и канализационни услуги в гео-пространствена среда на работа.
 
Bentley OpenUtilities Designer обединява няколко системи за управление и поддържане на инфраструктурни обекти – GIS за инфраструктура и картография, 3D/2D CAD система за инженерно проектиране и система за планиране и управление на ремонтите.
 
Bentley OpenUtilities Designer предоставя средства за автоматизация на проектантските задачи в работния поток при проектиране, разширение и техническа поддръжка, съчетавайки прецизните 3D CAD инструменти на MicroStation с развитите гео-пространствени възможности на стандартните GIS системи. OpenUtilities Designer предлага вграден електронен работен поток с количествено-стойностни сметки за изчисляване на планова себестойност „в движение”, като генерира спецификации на материалите и работни наряди за полевите екипи по най-оптималния за оператора критерий, на база симулация на сценарии „какво ако”.
 
Bentley OpenUtilities Designer включва три функционални модула, които работят върху обща GIS база данни. "Workflow Manager" е софтуерен компонент, който поддържа достъпа до данните и опростява работата и управление на задачите. "Design Editor" осигурява основната среда за GIS, проектиране, визуализация и редактиране на данни. "Job Processor" пък е инсталируем компонент, който следи и изпълнява задачите по работни места, както и следи изпълнението на пакетни операции.
 
"Чрез извършване на рутинни или времеемки задачи с малко намеса на проектанта, Bentley OpenUtilities Designer ускорява процесите за управление на данните за мрежите, активите и потребителите на услугите. Така отделните екипи инженери, проектанти и логистични специалисти могат да извършват работата си без прекъсвания и закъснения, и без да се конкурират за системни ресурси", поясняват от Давид Холдинг.
     
Източник: Давид Холдинг

Ключови думи: Давид Холдинг   Bentley   Bentley OpenUtilities Designer  

Енерджи ревю

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...