Powerindustry Bulgaria  

Силен интерес към стажантската програма на ЕВН България

 
За 11-та поредна година ЕВН България организира стажантска програма "Младежи с бъдеще", насочена към студенти от технически и икономически специалности от български и чуждестранни университети. Тазгодишната програма започна през началото на юли, а в нея кандидатстваха над 900 млади специалисти, съобщиха от ЕВН.
 
Одобрени са 35 студенти, 24 от които ще специализират в централните отдели на дружествата от групата на ЕВН България, а 11 ще проведат стаж в клиентските центрове в Югоизточна България. Летният стаж ще продължи три месеца – юли, август и септември.
 
В рамките на програмата стажантите ще имат възможност да работят по реални проекти, подкрепяни от квалифицирани и опитни специалисти от дружеството. Студентите ще проведат стажа си под личното ръководство и съвети на експерти от съответната професионална сфера.
 
"За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея: в периода 2006 – 2015 г. в нея са участвали над 332 студенти, а общият брой на кандидатите е над 3600", допълват от ЕВН.
     
Източник: ЕВН; Снимка: Pixabay

Ключови думи: ЕВН   EVN   ЕВН България Топлофикация   стажантска програма  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...