Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ инвестира половин милион лева в проекти в Западна България през юли

20.07.2016   |   Инвестиции
 
ЧЕЗ обяви началото на общо 29 инвестиционни проекта през юли т.г. на обща стойност над половин милион лева. Отделно през месец юли ще бъдат приключени обекти в десет столични района, като общата им стойност е 196 хил. лв. Други 48 хил. лв. ще бъдат инвестирани в Благоевград за присъединяването на 74 нови клиенти.
 
Компанията планира още да извърши реконструкция на мрежите ниско напрежение в Ботевград, Елин Пелин и Костинброд на стойност 66 хил. лв. В област Враца ще бъдат инвестирани 43 хил. лв. за изграждане на външно електрозахранване на католически храм "Успение Богородично", 50 хил. лв. са предвидени за Монтана, а по 30 хил. лв. ще са за Видин и Ловеч.
 
"Приоритизираме инвестиционните си проекти въз основа на най-належащите за изпълнение обекти. Това ни позволява да спазваме лицензионните ни задължения. През последната година наблюдаваме подобрение на регулаторната среда и се надяваме тенденцията да се запази и възможностите за развитие на мрежата и осигуряване на спокойствието на клиентите да се увеличат", поясни Димо Петров, директор "Реализация на инвестициите" в ЧЕЗ Разпределение България.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   мрежи ниско напрежение   електрозахранване  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...