Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про Мрежи обновява електроразпределителната мрежа във Велико Търново

27.07.2016   |   Инвестиции
 
Енерго-Про Мрежи ще инвестира 5 млн. лв. в обновяване на електроразпределителната мрежа и изграждане на нови съоръжения на територията на област Велико Търново, съобщиха от дружеството.
 
Дейностите ще се извършват в рамките на инвестиционната програма на Енерго-Про с цел поддръжка на необходимото качество на електроенергия и създаване на подходящи условия за присъединяване на нови клиенти.
 
Дружеството наскоро приключи проект на стойност 240 000 лв. за реконструкция на въздушната мрежа ниско напрежение в село Леденик, община Велико Търново. Чрез него са изнесени на границата на частните имоти общо 231 електромерни табла, което ще позволи регулярното отчитане на консумираната електроенергия без ангажиране на собствениците на имотите.
 
"Монтирането на 24 000 метра усукани изолирани проводници и подмяната на 13 стоманобетонни стълба ще осигурят качествено и стабилно електрозахранване на жителите на предбалканското село дори и през зимните месеци", допълниха от Енерго-Про Мрежи.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Енерго-Про Мрежи   електроразпределителна мрежа  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...