Powerindustry Bulgaria  

15-а конференция на ERRA "Енергийни инвестиции и регулиране"

17.10.2016   |   Предстоящо
 
На 17 и 18 октомври т.г. в Братислава, Словакия, ще се проведе 17-ата конференция на ERRA "Енергийни инвестиции и регулиране". Тазгодишното издание на конференцията ще обърне внимание на четири основни теми: състоянието на енергийната индустрия в Словакия, влиянието на инициативите за смекчаване на ефекта от климатичните промени върху енергийните пазари, т.нар. "SMART" регламенти за развиващите се енергийни пазари, както и осигуряването и поддържането на достъпа до надеждна енергия.
 
Специални говорители на събитието ще са вицепрезидентът на Енергийния съюз към Европейската комисия Марош Шефкович, главният икономист на Международната агенция по енергетика Ласзло Варо, и директорът на Agora Energiewende Патрик Грайчен.
 
Един ден преди началото на конференцията заявилите желание посетители ще могат да посетят газохранилището на компанията NAFTA в община Гаяри, Словакия. Съоръжението е част от подземната мрежа за съхранение на газ в Словакия, която има връзка с разпределителната и транспортна мрежа за търговия с газ в Австрия.
     
Източник: ERRA

Ключови думи: ERRA   енергийни пазари   NAFTA  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...