Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про подготвя електроразпределителната мрежа за работа през зимата

24.08.2016   |   Бизнес
 
Енерго-Про Мрежи стартира редица дейности, с които да подготви електроразпределителната мрежа в Североизточна България за работа при зимни условия. Екипи на дружеството ще извършат обслужване, обходи, инспекции и огледи на всички електроразпределителни съоръжения, като подстанции, възлови станции, трафопостове, кабелни линии и въздушни електропроводи на територията на областите Шумен, Добрич, Варна, Русе, Силистра и др.
 
Специалисти на компанията ще предприемат и спешни ремонти за предотвратяване на аварии, причинени от неблагоприятни атмосферни условия или от по-високото потребление през зимата. Енерго-Про подготвя и собствен автомобилен парк с над 900 автомобила с висока и нормална проходимост, багери, автокранове, автовишки и др.
 
Енерго-Про Мрежи управлява електроразпределителна мрежа с обща дължина 42 185 км на лицензионна територия от 30 000 кв. м в Североизточна България, като с подготвителните дейности дружеството ще гарантира нормалното и надеждно функциониране на мрежата през зимата.
     
Източник: Енерго-Про Мрежи

Ключови думи: Енерго-Про Мрежи   електроразпределителна мрежа   автомобилен парк  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...