Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ инвестира в електрозахранването в община Мездра

28.09.2016   |   Инвестиции
 
Над 200 000 лв. вложи ЧЕЗ в подобряването на електрозахранването за 8 села в община Мездра, съобщиха от дружеството. Последните дейности по подготовката на мрежата за есенно-зимния сезон бяха представени пред министъра на енергетиката Теменужка Петкова.
 
Ремонтирана е възлова станция "Елисейна" и е реконструиран електропровод, което ще предостави възможност за алтернативно захранване на засегнати населени места в района при възникване на повреди. Изцяло е подменена изолацията на съоръженията и е въведен в експлоатация нов, последно поколение дистанционно управляем апарат за бързо локализиране и отстраняване на аварии по електропровода.
 
С ремонтните дейности се подобрява електрозахранването в селата Зверино, Елисейна, Оселина, Очиндол, Злидол, Лютиброд, Игнатица и Ребърково в община Мездра, както и в селата Еленов дол и Бовска Габровница, община Своге. В момента се изгражда и ново трасе мрежа с дължина 800 метра, което се очаква да бъде приключено до края на октомври т.г.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   електрозахранване   станция Елисейна   електропровод  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...