Powerindustry Bulgaria  

DTS и Socomec организират традиционния семинар "Ден на техниката"

13.10.2016   |   Събития
 

На 9 ноември т. г. в "Холидей Ин"-София DTS "Цифрови преносни системи" ще проведе традиционния семинар "Ден на техниката" по електроизграждане, съобщават от компанията. Лектори ще са специалисти от DTS и Socomec.

В първата част на семинара управителят на DTS Иван Попов и регионалният мениджър на Socomec за Централна и Източна Европа Алеш Йенко ще запознаят присъстващите с дейността на двете компании. След това ще бъдат разгледани базисни концепции в помощ на проектантите, работещи в областта на електроизграждането, и новото UPS решение DELPHYS Xtend.

Програмата по време на втората част на дискусията ще включва обсъждане на новата високотехнологична гама товарови разединители с дистанционно управление и революционната концепция за интегриране на електрически и неелектрически измервания в единна система за мониторинг и контрол с патенти на Socomec, както и на безплатния софтуер към DIGIWARE за конфигуриране на системата в посока локален, регионален или национален обхват за контрол и мониторинг.

Семинарът ще завърши с представяне на новата гама мултифункционални електромери и нововъведенията в устройствата за автоматично включване на резерва - АВР тип Changeover на Socomec. По време на предвидените кафе-паузи гостите ще имат възможността да видят демонстрации на ATyS, INOSYS и DIGIWARE в намиращия се на паркинга на хотелa Demo-Van.

Подробна програма и форма за регистрация може да намерите тук.

     
Източник: DTS

Ключови думи: DTS   Socomec   ATyS   INOSYS   DIGIWARE   UPS   Ден на техниката  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...