Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ инвестира 737,5 хил.лв в Западна България

26.10.2016   |   Инвестиции
 
ЧЕЗ Разпределение България започна изпълнението на общо 28 инвестиционни проекта през октомври, съобщиха от дружеството. Проектите са съсредоточени в Западна България и са на обща стойност 737,5 хиляди лева. 14 от рях ще бъдат реализирани в град София, като тяхната обща стойност е 332 хиляди лева. В София е и най-значителната инвестиция – подмяната на кабели средно напрежение и реконструкция в подстанция Подуяне на стойност 123 хиляди лева.
 
На територията на Югозападна България ще бъдат изпълнени проекти за 161 хиляди лева, в Северозападна България – за близо 192 хиляди лева, а в София област – 53 хиляди лева.
 
Във Враца предстои инвестиция в размер на 100 хиляди лева за присъединяване на нови клиенти и подмяна на кабел средно напрежение, с което да се подобри качеството на доставяната електроенергия. За присъединяване на нови клиенти в Благоевград пък са предвидени 137 хиляди лева.
 
"От стъпването си на българския пазар преди 11 години ЧЕЗ е инвестирала близо 943 млн. лв. в модернизиране и разширяване на мрежите, в подобряване на обслужването и в производство", коментират от дружеството.
     
Източник: ЧЕЗ; Снимка: Pixabay

Ключови думи: ЧЕЗ   кабели средно напрежение   подстанция Подуяне  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...