Powerindustry Bulgaria  

ЕВН провежда обучения по енергийна ефективност в училища

 
ЕВН България ще проведе обучение в разумно използване на енергийните ресурси и опазване на природата за осма поредна година. Програмата "Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология" ще се състои през учебната 2016/17 г. в общо 57 училища от всички административни области, които дружеството обслужва – Бургас, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол.
 
През учебната 2016/17 г. в обученията ще се включат над 10 800 ученици от 491 паралелки от 2-ри, 3-ти и 4-ти клас. Уроците ще се провеждат от преподавателите в 4 учебни часа през годината в рамките на Часа на класа. За целта ЕВН разработва и предоставя безвъзмездно учебни материали, одобрени от Министерството на образованието и науката (МОН). Самата инициатива на дружеството също е одобрена от МОН и се осъществява в партньорство с регионалните инспекторати по образование (РИО).
     
Източник: ЕВН

Ключови думи: EVN   ЕВН   енергийна ефективност  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...