Powerindustry Bulgaria  

Schneider Electric представи решение за захранване в тежки промишлени условия

16.11.2016   |   Технологии
 
Schneider Electric представи стандартизираното, непрекъсваемо захранващо устройство (UPS) Gutor PXC, което е специално разработено за индустриално приложение в сурови условия. Цялостното решение е пригодено за работа при тежки външни климатични условия, например при обектите за добив на петрол и газ, морски климат, или при екстремни температури.
 
Този модел UPS предпазва важното оборудване в производствения процес от повреди вследствие на спиране на тока, токов удар и скок в мощността. От Schneider Electric подчертаха, че Gutor PXC е стандартизирано решение с гъвкав дизайн, което позволява пускането му в експлоатация в значително по-кратки срокове и на по-ниска цена.
 
"В днешната индустриална инфраструктура съществува цяла гама от критични системи, които се нуждаят от сигурност и надеждна защита на захранването от негативните електрически ефекти. Такива са например нефтени платформи, които изискват аварийно изключване или спринклерни системи по време на неочаквано бедствие", заяви Бернард Кичъл, директор на отдел "Индустриално UPS оборудване и  управление на офертите" в Schneider Electric.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   UPS   Gutor PXC    

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...