Powerindustry Bulgaria  

Eнерго-Про изгради нов участък електрическа мрежа във Варна

23.11.2016   |   Реализации
 
Енерго-Про Мрежи изпълни проект за изграждане на нов участък електрическа мрежа в район "Св. Никола" във Варна. Изградената мрежа е с ниско напрежение и е от смесен тип - с подземни и въздушни линии. Реконструкцията включва изграждането на 24 стоманобетонни стълба и полагане на 1855 метра подземни кабели и 1612 метра изолирани проводници. В рамките на проекта са обновени 103 електромера и са монтирани 32 нови електромерни табла.
 
"С обновяването и разширяването на електроразпределителната мрежа ще се гарантира надеждно електрозахранване на жителите в района. Новоизградената мрежа ще поеме нарастващото потребление и ще осигури възможност за присъединяване на нови клиенти", коментират от Енерго-Про.
 
Цялостната инвестиция в реконструкцията е на стойност 108 000 лв. Месец преди реализирането на този проект Енерго-Про приключи друг проект за обновяване на електроразпределителната мрежа в квартал "Бриз" в същата местност, като неговата стойност беше 122 000 лв.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електрическа мрежа   ниско напрежение   изграждане на електрическа мрежа  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...