Powerindustry Bulgaria  

АБЕА проведе ден на отворените врати - 07.12.2016

07.12.2016   |   Начало»Събития
 
На 5 декември т.г. Асоциацията на Българските Енергийни Агенции (АБЕА) организира Ден на отворените врати в офиса на дружеството в град София. Програмата на инициативата започна с представяне на възможностите на система за управление на качеството на въздуха и дисперсионно моделиране на замърсяванията Airviro, за която презентира Милена Агопян от Асоциацията на Българските Енергийни Агенции.
 
Представени бяха и темите: Възможности за изпитване на биогорива, биоразградими отпадъци, компост, утайки, почви в акредитирана лаборатория към Енергийна Агенция; Енергийна ефективност в съществуващи и стартиращи предприятия, включително представяне на проект START2ACT и дискусия със заинтересовани страни; Стандарти от серията 50000 – ползи от внедряване на БДС EN ISO 50001:2011.
 
Демонстративната част от деня се проведе в двора на 12-то СОУ "Цар Иван Асен ІІ" и включваше: Представяне на мобилна лаборатория за изпитване качеството на въздуха, измерваща в реално време, технологично оборудване за емисионен контрол на вредните вещества, изпускани в атмосферния въздух от неподвижи източници- горивни инсталации, както и редица съвременни, високотехнологични методи за енергийно обследване на сгради и промишлени системи с помощта на дрон.
     
Източник: АБЕА; Снимка: Airviro

Ключови думи: АБЕА   ABEA   Airviro   START2ACT  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ
Последно от Събития
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...