Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ спечели награда за положителни бизнес практики от ICAP България

21.12.2016   |   Бизнес
 
ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение България бяха отличени с награда "True Leaders" за положителни бизнес практики от ICAP България. По време на официалната церемония, която се проведе на 7 декември т.г. в зала Rainbow Plaza, София, награда получи Жанна Пехливанова, член на управителния съвет и директор "Корпоративни продажби" на ЧЕЗ Електро България.
 
"True Leaders" се връчва на компании, които са лидери в своя сектор и отговарят на няколко измерими и обективни критерии. Компаниите трябва да са сред 300-те най-печеливши по EBITDA за 2015 г., да са увеличили броя на персонала си спрямо 2014 г. и да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 – A1).
 
ICAP България е част от най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа – ICAP Group. Компанията е и една от малкото, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси като "Агенция за кредитен рейтинг". Наградите се връчват за четвърта поредна година в България.
     
Източник: ЧЕЗ; Снимка: ICAP България

Ключови думи: CEZ   ЧЕЗ   ICAP   True Leaders   награди  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...