Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про Мрежи възстановява електричеството в Хитрино

21.12.2016   |   Инвестиции
 
Енерго-Про Мрежи започна поетапното възстановяване на електрозахранването в обитаемите къщи в Хитрино, съобщиха от дружеството. Към момента 14 специалисти работят в селото, като при необходимост ще бъде ангажиран и допълнителен ресурс от хора и техника.
 
Преди включване на електричеството е извършена обстойна проверка за безопасност, включваща проверка за наличие на остатъчен газ в домовете, както и внимателен оглед от експерти на Енерго-Про и на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Посещенията на имотите са съгласувани с кризисния щаб и са извършени в присъствието на собствениците.
 
Някои семейства вече са се завърнали в своите домове – във високата част на селото електрозахранването на обитаемите къщи вече е възстановено. От Енерго-Про съобщават, че имат готовност да включат електричеството и на останалите запазени сгради при завръщането на техните собственици.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Енерго-Про Мрежи   Хитрино   електрозахранване  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...